Kom leren broodbakken in

Gouda

Over de bakker

Naast mijn passie voor lesgeven en de Franse taal (ik ben al 9 jaar docent Frans) ben ik verzot op lekker eten.  Brood is iets prachtigs; een basisvoedsel waar je maar weinig ingrediënten voor nodig hebt, maar waar je toch oneindig mee kunt variëren. Door het fermentatieproces krijgt brood als vanzelf smaak. Als bakker hoef je daar niet veel voor te doen; weten wat je doet en geduld hebben.

Ik deel mijn passie graag met anderen en omdat ik vind dat iedereen die wil dit heerlijke brood zelf moet kunnen maken ben ik begonnen met de Bakkerij in mijn woonplaats Gouda.

In de workshops leer ik je graag meer over de meelsoorten, methodes, technieken en mogelijkheden. Ook planning is een belangrijk punt bij brood bakken; hoe kun je het bakken laten aansluiten op je dagelijkse activiteiten, zodat het je geen extra tijd kost.

Kom meebakken, proeven en leren!